U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Geitenkaasdip

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • 150 g verse geitenkaas (pyramidebakje)
  • 1 tl korianderzaad
  • 1 teen knoflook
  • 2-3 takjes tijm
  • 1 el olijfolie
  • Gedroogde chilivlokken naar smaak
  • Vijzel

Bereiding:

  • Klop met een garde de geitenkaas romig. Schep de geitenkaasdip in een schaaltje.
  • Stamp het korianderzaad in de vijzel grof en bestrooi de dip ermee.
  • Snijd de knoflook in dunne plakjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de tijm met de knoflook in 2-3 minuten goudbruin en knapperig. Voeg chilivlokken naar smaak toe.
  • Verdeel de knoflook-tijmcrisp met de olijfolie over de geitenkaasdip.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 325 kcal
  • 16 g vet waarvan 5 g verzadigd
  • 36 g koolhydraten
  • 7 g eiwit
  • 4 g vezels
  • 1,1 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen